Muratçık Şehit Resul Sekmen Ortaokulu

Vizyon: Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, çalışanları gerekenleri yaparken kendinden emin olsun ve çalışma ortamları çağın şartlarına uygun olsun ,velilerin öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinin bilinmesini ve okulumuzda herkes , her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın istiyoruz.

Misyon: • Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, • Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, • Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, • İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, • Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, • Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, • Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar: 2002-2003 KÜLTÜR YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİ 2008-2009 EN TEMİZ OKUL İL BİRİNCİLİĞİ 2009-2010 ÖĞRENCİLER ARASI ATLETİZM İL BİRİNCİLİĞİ 2009-2010 4 ANADOLU LİSESİ 2010-2011 3 ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ-1 ANADOLU LİSESİ 2011-2012 6 ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ-3 ANADOLU LİSESİ-1 MESLEK LİSESİ 2011-2012 OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI İLÇE İKİNCİLİĞİ 2011-2012 OKULLAR HAYAT OLSUN KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI İLÇE BİRİNCİLİĞİ

Saatler: 08.45 - 16.30
Isınma: KALORİFER SİSTEMİ MEVCUTTUR.
Servis Bilgisi: ÖĞRETMENLER OKULA KENDİ ARAÇLARI İLE GELİŞ GİDİŞ YAPMAKTADIR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://muratcikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Muratcık Mahallesi Eynoğlu Kümeevleri No68 Gürgentepe/ORDU

Derslik :4
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. İLKOKUL VE ORTAOKUL AYNI BİNA İÇERİSİNDEDİR.

Yerleşim Yeri - MAHALLEMİZ İLÇE SINIRLARI İÇERİSİNDE YER ALMAKTADIR.

Adres - Muratcık Mahallesi Eynoğlu Kümeevleri No68 Gürgentepe/ORDU

Ulaşım ASFALT YOLDAN SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTADIR.